Siivouspalveluiden luottotekijä Lapissa

LapClean on yrityksenä uusi, mutta ei suinkaan noviisi. Meillä on usean vuosikymmenen kokemus Sodankylän siivouspalvelun -ajalta ja jatkamme samojen laadukkaiden ja luotettavien palveluiden tarjoamista edelleen uudella nimellä.

Siivouspalveluita vuosikymmenien kokemuksella

Yrityksemme on tunnettu jo vuosikymmeniä Sodankylän Siivouspalvelu nimellä. Se on tuottanut alkuajoistaan lähtien luotettavaa ja laadukasta siivousta  Lapin alueella. Vuosien varrella on kertynyt mittava määrä kokemusta erilaisista puhtausalan töistä, kohteista ja asiakkaista. Repertuaariimme kuuluvat työt kotisiivouksista aina isoihin rakennusprojekteihin saakka.

Alkuvuodesta 2023 Sodankylän Siivouspalvelu sai uudet omistajat ja jatkaa nyt nimellä LapClean.
Edellinen yrittäjä ja henkilökunta jatkavat samaa motivoitunutta tekemistään tärkeänä osana LapCleanin tiimiä ja tulevaisuutta. Yhdessä meidän tavoitteemme on tuottaa entistäkin parempaa laatua ja palvelua koko Lapin alueella.
Luotettava kumppani logo

Hyviä syitä valita LapClean siivouskumppaniksi

Asiakaslähtöinen siivouspalvelu kuvake

Asiakaslähtöinen

Meille asiakaslähtöisyys on tärkeää ja haluamme palvella sinua toiveidesi mukaisesti. Oli siivoustarpeesi millainen tahansa, voit jättää ne huoletta meidän hoidettavaksi.

Luotettava siivouspalvelu kuvake

Luotettava

Panostamme työnjälkemme ensiluokkaiseen laatuun ja pidämme kiinni sovituista asioista. Työntekijämme ovat alansa ammattilaisia ja heillä on useamman vuoden kokemus.

Laadukas siivouspalvelu kuvake

Puhtausluokka P1

Meillä on erityisosaamista P1-puhtausluokan loppusiivouksesta ja hyvän sisäilman takaamisesta remontti- ja uudiskohteissa.

Kattavat puhtaanapidon palvelut

LapClean tarjoaa monipuolisesti puhtaanapidon palveluja eri alojen yrityksille ja kotitalouksille. Tutustu palveluihin ja ota meihin yhteyttä, niin tehdään sinulle yhdessä siivoussuunnitelma.